Osteopatia Arabianranta

Hei! Olen osteopaatti ja fysioterapeutti Jouni Arffman. Olen työskennellyt yksityisvastaanotollani viihtyisässä Arabianrannassa vuodesta 2014 Hämeentie 155:ssä, Annalan huvilaa vastapäätä. Toimin Arabian Liiketalo Oy:n perinteikkäässä 50-lukulaisessa pienteollisuustalossa, jossa on vuosikymmenten aikana toiminut lukuisia  käsityöläismestareita niin metalli-, kultaseppä-, muovi-, lasi- kuin tekstiilialaltakin. Talostamme löytyy tätä nykyä myös teknologiaosaamista, huippuunsa vietyä designia sekä tietysti terveyspalveluita.

Linja-autot 7155 ja 506 pysähtyvät aivan talon viereen. Koskelan varikolta pääset vastaanotolle kulkemalla Annalan puiston läpi. Autolle löytyy ilmaisia 2 tunnin parkkipaikkoja rakennuksen ympäriltä ja lähikaduilta. Pihassa on ainoastaan 30 minuutin pysäköintiin tarkoitettuja paikkoja myymälöissä vierailuja varten, niihin ei siis pidä parkeerata osteopatiakäynnin ajaksi. Polkupyörälle löytyy paikkoja talon takaa, pihalle niitä ei pidä jättää sillä ne häiritsevät tavaraliikennettä.

Ajanvaraukset toivon tehtäväksi pääsääntöisesti ajanvarausjärjestelmän kautta, yhteydenottopyynnön voit tarvittaessa lähettää numeroon 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin).

 

Vastaanottoni osoite on:

Hämeentie 155, C-porras, 6. kerros, 00560 Helsinki

Reittiopas >

 

Tervetuloa osteopatiaan Arabianrantaan!

Kartta: © OpenStreetMap contributors

Esteettömyys: kulku vastaanotolle on apuvälineiden avulla liikkuville valitettavan hankala. Henkilöhissille johtaa kuuden askelman jyrkähköt portaat ja tavarahissinkin ovet ovat raskaat. Erityisesti pyörätuolin käyttäjille rakennus on vaikeakulkuinen. Palautetta rakennuksen esteettömyydestä voi antaa isännöitsijälle: Arabia155

 

Scroll to top