Osteopatia Arabianranta

Tervetuloa osteopatiaan kauniiseen Arabianrantaan! Olen työskennellyt täällä vuodesta 2014 Hämeentie 155:ssä, Annalan huvilaa vastapäätä. Toimin Arabian Liiketalo Oy:n perinteikkäässä 50-lukulaisessa pienteollisuustalossa, jossa on vuosikymmenten aikana toiminut kaikenlaisia käsityöläismestareita niin metalli-, kultaseppä-, muovi-, lasi- kuin tekstiilialaltakin. Talostamme löytyy tätä nykyä myös teknologiaosaamista, huippuunsa vietyä designia sekä tietysti näitä minun terveyspalveluita. Jos päädyit hakukoneesta tälle sivulle suoraan, lisätietoja meikäläisestä löytyy Profiilista.

 

Saapuminen vastaanotolle

Linja-autot 7155 ja 506 pysähtyvät aivan talon viereen. Koskelan varikolta pääsee vastaanotolle kulkemalla Annalan puiston läpi. Autolle löytyy ilmaisia 2 tunnin parkkipaikkoja rakennuksen ympäriltä Hämeentiellä ja Kaanankadulla, sekä Posliinikadulla, Muotoilijankadulla ja Kaironkadulla. Lisäksi noin 500 metrin päässä on vielä iso pysäköintialue 4 tunnin paikoilla Jokisuuntien eteläpäädyssä, Matinkaaren sillan toisella puolella.

Pihassa on ainoastaan 30 minuutin pysäköintiin tarkoitettuja paikkoja myymälöissä vierailuja varten, niihin ei siis kannata parkeerata vastaanottokäynnin ajaksi. Polkupyörälle löytyy paikkoja talon takaa; pihalle tai rappukäytävään niitä ei pidä jättää, sillä ne häiritsevät tavaraliikennettä ja paloturvallisuutta. Ei tykkää isännöitsijä eikä palotarkastaja.

Ajanvaraus vastaanotolleni tapahtuu sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta, sillä en voi ryhtyä varaamaan aikaa puhelimitse kesken toisen asiakkaan hoidon. Opettajana en myöskään voi ryhtyä varaamaan aikoja opetuksen aikana. Taikka jos olen opiskelemassa itse. Yhteydenottopyynnön voit tarvittaessa lähettää tekstiviestitse numeroon 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin); pyrin aina vastaamaan mahdollisimman pian, vaikka siinä menisi hetki. Saapuneisiin puheluihin en soita takaisin ensinkään ilman erityistä yhteydenottopyyntöä ihan jatkuvien puhelinmyynti- ja huijaussoittojen vuoksi.

 

Vastaanottoni osoite on:

Hämeentie 155, C-porras, 6. kerros, 00560 Helsinki

Käynti Hämeentien puolelta, pihan kautta (kuvan kartassa sininen ”P”)

Reittiopas >

Kartta: © OpenStreetMap contributors

Esteettömyys: kulku vastaanotolle on apuvälineiden avulla liikkuville valitettavan hankala. Henkilöhissille johtaa kuuden askelman jyrkähköt portaat ja tavarahissinkin ovet ovat raskaat. Erityisesti pyörätuolin käyttäjille rakennus on vaikeakulkuinen. Palautetta rakennuksen esteettömyydestä voi antaa isännöitsijälle: Arabia155

 

Scroll to top