Osteopatia Arabianranta

Tervetuloa osteopatiaan Arabianrantaan! Olen työskennellyt yksityisvastaanotollani viihtyisässä Arabianrannassa vuodesta 2014 Hämeentie 155:ssä, Annalan huvilaa vastapäätä. Toimin Arabian Liiketalo Oy:n perinteikkäässä 50-lukulaisessa pienteollisuustalossa, jossa on vuosikymmenten aikana toiminut lukuisia  käsityöläismestareita niin metalli-, kultaseppä-, muovi-, lasi- kuin tekstiilialaltakin. Talostamme löytyy tätä nykyä myös teknologiaosaamista, huippuunsa vietyä designia sekä tietysti terveyspalveluita. Lisätietoja minusta löydät profiilistani.

 

Saapuminen vastaanotolle

Linja-autot 7155 ja 506 pysähtyvät aivan talon viereen. Koskelan varikolta pääset vastaanotolle kulkemalla Annalan puiston läpi. Autolle löytyy ilmaisia 2 tunnin parkkipaikkoja rakennuksen ympäriltä Hämeentiellä ja Kaanankadulla, sekä Posliinikadulla, Muotoilijankadulla ja Kaironkadulla. Lisäksi 500 metrin päässä, Matinkaaren sillan toisella puolella, on iso pysäköintialue 4 tunnin parkkipaikoilla Jokisuuntien eteläpäädyssä.

Pihassa on ainoastaan 30 minuutin pysäköintiin tarkoitettuja paikkoja myymälöissä vierailuja varten, niihin ei siis kannata parkeerata osteopatiakäynnin ajaksi. Polkupyörälle löytyy paikkoja talon takaa; pihalle niitä ei pidä jättää, sillä ne häiritsevät tavaraliikennettä.

Ajanvaraukset toivon tehtäväksi ensisijaisesti ajanvarausjärjestelmän kautta, sillä en voi ryhtyä varaamaan aikaa puhelimitse kesken hoidon tai opetustöiden aikana. Yhteydenottopyynnön voit tarvittaessa lähettää tekstiviestitse numeroon 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin).

 

Vastaanottoni osoite on:

Hämeentie 155, C-porras, 6. kerros, 00560 Helsinki

Käynti Hämeentien puolelta, pihan kautta (kuvan kartassa sininen ”P”)

Reittiopas >

Kartta: © OpenStreetMap contributors

Esteettömyys: kulku vastaanotolle on apuvälineiden avulla liikkuville valitettavan hankala. Henkilöhissille johtaa kuuden askelman jyrkähköt portaat ja tavarahissinkin ovet ovat raskaat. Erityisesti pyörätuolin käyttäjille rakennus on vaikeakulkuinen. Palautetta rakennuksen esteettömyydestä voi antaa isännöitsijälle: Arabia155

 

Scroll to top