Ajanvaraus vastaanotolleni tapahtuu sähköisesti tai vastaanottokäynnin yhteydessä, sillä en voi ryhtyä varaamaan aikaa puhelimitse kesken toisen asiakkaan hoidon tai opetustöiden aikana. Vapaana olevat ajat näkyvät ajanvarauskalenterissa. Mikäli on herännyt kysyttävää, voit jättää yhteydenottopyynnnön tekstiviestitse; pyrin aina vastaamaan niin pian kuin mahdollista. Tunnistamattomiin numeroihin en soita takaisin ilman yhteydenottopyyntöä jatkuvien puhelinmyyntisoittojen vuoksi.

Tarjoan opiskelijoille 10€ alennuksen listahinnoista, alennus lasketaan vastaanotolla. Maksuvälineinä käyvät korttimaksu, käteinen ja ePassi. EazyBreakia ei voi käyttää osteopatian tai fysioterapian maksamiseen.

 

Varaa aika: 

 

Tehtyäsi nettiajanvarauksen Vello kuittaa varauksen onnistuneeksi ruudulle ilmestyvällä tekstillä. Saat myös varausvahvistuksen sähköpostiisi (tarkista roskapostikansio). Mikäli vahvistusviestiä ei tule, ota yhteyttä 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin). Vahvistusviestin Palaa varaukseen -linkistä pääset siirtämään aikaasi tai perumaan sen.

Mikäli sivuille upotettu ajanvaraus ei näy, voit tehdä varauksen myös Vellon sivujen kautta >

Scroll to top