Hei mainiota, löysit ajanvarausjärjestelmäni! Voit skrollata alas suoraan ajanvaraukseen, jos kuvio on ennestään tuttu.

Ajanvaraushan vastaanotolleni tapahtuu sähköisesti nettiajanvarauksessa tai vastaanottokäynnin yhteydessä, sillä en oikein voi ryhtyä varaamaan aikaa puhelimitse toisen asiakkaan hoidon aikana. Opettajana en myöskään voi ryhtyä varaamaan aikoja kesken opetuksen, enkä toisaalta silloinkaan, kun olen itse opiskeluhommissa. Arvostan ymmärrystänne!

Varattavissa olevat ajat näkyvät alla upotetussa ajanvarauskalenterissa ja ovat alttiita muutoksille varaustilanteen ja oman päiväohjelmani muutosten mukaan. Aika kannattaa napsia ajoissa itselle ja vaikka sitten perua jos ei pääsekään tulemaan. Mikäli on herännyt kysyttävää, voit jättää yhteydenottopyynnnön tekstiviestitse; pyrin aina vastaamaan niin pian kuin mahdollista, mutta siihen voi mennä hetki. Saapuneisiin puheluihin en soita takaisin sitten ollenkaan ilman erillistä yhteydenottopyyntöä. Tämä ihan jatkuvien puhelinmyynti- ja huijaussoittojen vuoksi, tiedätte varmasti mistä puhun.

Lapsen osteopaattista hoitoa sekä lasten ja nuorten fysioterapiaa varten suosittelen kääntymistä niihin erikoistuneiden ammattilaisten puoleen. He ovat satsanneet urakehityksessään justiinsa siihen asiaan ja lapsellehan halutaan tietysti aina parasta mitä saa.

Tarjoan opiskelijoille 10€ alennuksen listahinnoista, alennus lasketaan vastaanotolla. Maksuvälineinä käyvät korttimaksu, käteinen ja ePassi. EazyBreakia, Smartumia tai Edenrediä ei voi niiden itsensä tiedoksi annon mukaan käyttää osteopatian tai fysioterapian maksamiseen: Lue lisää. Kela-korvaus yksityisten palveluntarjoajien fysioterapiasta on poistunut käytöstä 1.1.2023 alkaen.

 

Varaa aika: 

 

Tehtyäsi nettiajanvarauksen Vello kuittaa varauksen onnistuneeksi ruudulle ilmestyvällä tekstillä. Saat myös varausvahvistuksen sähköpostiisi (tarkista roskapostikansio). Mikäli vahvistusviestiä ei tule, ota yhteyttä 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin). Vahvistusviestin Palaa varaukseen -linkistä pääset siirtämään aikaasi tai perumaan sen.

Mikäli sivuille upotettu ajanvaraus ei näy, voit tehdä varauksen myös Vellon sivujen kautta >

Scroll to top