Maksutapoina käyvät korttimaksu, käteinen ja ePassi.

Opiskelijoille 10€ alennus listahinnoista, alennus lasketaan vastaanotolla.

Sekä osteopatiaan että fysioterapiaan voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

Kela-korvaus yksityisten palveluntarjoajien fysioterapiasta on poistunut käytöstä 1.1.2023 alkaen.

 

Osteopaatin kädet käsittelemässä hartiaseudun lihaksia

Osteopatia 60 min 70€

Osteopaattinen tutkiminen ja hoito

Osteopatia on kivun hoitoa sekä toimintakyvyn edistämistä lisäämällä nivelten liikkuvuutta ja lihasten venyvyyttä käsin toteutettavan hoidon avulla. Ensimmäisellä käynnillä selvitetään ongelmaa perustutkimuksen sekä tarkentavien testien avulla ja tehdään koehoito. Jatkokäynneillä tutkimusta tarvittaessa tarkennetaan. Tyypillisiä hoidon aiheita ovat niskakivut, päänsäryt, hartiaseudun säryt, yläselän kivut, alaselkäkipu sekä lonkkien ja olkanivelten vaivat. Myös stressiin ja rentoutumisen vaikeuteen liittyvät oireet ovat yleisiä aiheita. Toivoessasi ensisijaisesti manuaalista käsittelyä, varaa aika osteopatiaan.

Vauvan tai lapsen osteopaattista hoitoa varten suosittelen kääntymään siihen erikoistuneen ammattilaisen puoleen.

Fysioterapia 60 min 70€

Fysioterapeuttinen tutkiminen ja hoito

Fysioterapia on terveyden ja toimintakyvyn edistämistä aktiivisin kuntoutuksellisin menetelmin. Vastaanottoni soveltuu työikäisten tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Alkututkimuksessa kartoitetaan toimintakykyä ja suoritetaan erotusdiagnostisia testejä tilanteeseen soveltuvin osin. Tämän jälkeen muotoillaan yhdessä hoitosuunnitelma. Kuntouttava harjoittelu tapahtuu hoitokäyntien välillä, käynneillä tarkistetaan harjoitusten sujuminen ja tilanteen kehittyminen. Itsenäinen aktiivinen harjoittelu ja vaiheittain lisääntyvä kuormittaminen ovat fysioterapian kulmakivet.

Lasten, nuorten ja kilpaurheilevien nuorten fysioterapiaa varten suosittelen kääntymään siihen erikoistuneen terapeutin puoleen.

Maksupalveluista

Vastauksena tiedusteluihin koskien muita työsuhde-etuja tarjoavien yritysten maksuratkaisuja: EazyBreakiltä saadun tiedon mukaan sitä ei voida käyttää osteopatian tai fysioterapian maksamiseen, vaan ainoastaan klassisen tai urheiluhieronnan maksamiseen. Sama koskee Smartumia. En ole hieroja, joten en tarjoa klassisen tai urheiluhieronnan palveluita. Olen osteopaatti ja fysioterapeutti: tarjoan osteopatiaa ja fysioterapiaa. Tästä syystä EazyBreak tai Smartum ei käy vastaanotollani.

Edenredin mukaan sen edulla maksamiseen tulee olla tehtynä työnantajan ja palveluntarjoajan välinen kirjallinen sopimus työterveyspalveluista, josta tulee käydä ilmi fysioterapian sisältyvän yrityksen työterveyspakettiin. Työterveyspalveluita tarjotakseen on oltava työfysioterapeutti. Työfysioterapeutin pätevysvaatimukset on määriteltynä Valtioneuvoston asetuksessa 708/2013. Sen mukaan tulee olla suoritettuna fysioterapeutin tutkinnon lisäksi työfysioterapian 15 op asiantuntijaopintoja esimerkiksi Työterveyslaitoksella tai ammattikorkeakoulussa. Minulla juuri tätä nimenomaista pätevyyttä ei ole, joten Edenred ei käy vastaanotollani.

 

Scroll to top