Osteopaatti Helsinki

 

Hei! Olen Jouni Arffman, osteopaatti ja fysioterapeutti.  Olen työskennellyt vuodesta 2006 asti tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa ja kohdannut monenlaisia ihmisiä ja tilanteita, joissa osteopaattinen hoito on tuonut avun. Sen rauhallinen rytmi ja rentouttavat otteet ovat omiaan tukemaan kehomme itsesäätelyä: lihakset rentoutuvat, nivelten liikkuvuus helpottuu, verenkierto elpyy kudoksissa ja kipukin hellittää.

Yleisimmin vastaanotollani vieraillaan erilaisten niskakipujen, selkäkipujen, hartiasärkyjen, lonkkakipujen ja muiden elämää kurjistavien vaivojen vuoksi. Selvittäessäni kipusi syytä teen huolellisen tutkimuksen ja puhun havaintoni auki selkokielellä. Autan sinua myös ymmärtämään tekemieni löydösten sekä mahdollisesti mukanasi tuomiesi lausuntojen merkityksen juuri sinun kannaltasi. Kerron myös millaisista asioista ei tarvitse olla huolissaan ja mihin kannattaa satsata huolehtimisen sijaan. Tekemäni hoito on kivutonta, turvallista ja tehokasta.

Kivuliaiden ongelmien lisäksi tyypillisiä syitä käydä vastaanotollani on stressi ja rentoutumisen vaikeus: kun elimistö käy kierroksilla eikä osaa löytää enää tasapainoa. Tällöin keskitymme hermoston rauhoittamiseen. Osteopaattinen tutkiminen tapahtuu hienovaraisesti hoidon lomassa ja huomioi erityisesti jännittämiseen liittyvät kehonosat ja toiminnot. Käsittely on hyvin rauhallista ja ehdottoman kivutonta tähdäten syvän rentoutumisen tilan saavuttamiseen.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni selvittämään ja hoitamaan kipuongelmaasi taikka ihan vain rentoutumaan ja nauttimaan osteopaattisesta käsittelystä. Ajanvaraus- ja yhteystiedot löydät alta sekä ruudun yläosan navigointivalikosta. Voit halutessasi myös lukea lisää osteopatian historiasta ja koulutuksesta. Profiilista löydät tietoa minusta ja blogista voit lukea lisää ajatuksistani.

Vastaanottoni toimii korona-aikana normaalisti hyviä hygieniakäytäntöjä noudattaen. Lue lisää koronakäytännöistä täältä.

 

 

Osteopatia

Osteopaatti on käsittelyhoidon taitaja

Fysioterapia

Fysioterapeutti erikoistuu harjoitteluun

Ajanvaraus

Varaa aika kätevästi netissä

Yhteystiedot

Hämeentie 155, C porras, 6. kerros

Profiili

Tutustu taustaani ja työhöni profiilissani

Blogi

Tutustu ajatuksiini blogissani

Osteopaatti Helsinki

Hämeentie 155

Terveyttä ja toimintakykyä

Tarjoan ilmaisia vinkkejä itsehoitoon ja terveyden edistämiseen

Suosituksia

 

”Mies tietää mitä tekee, kertoo mitä tekee ja kertoo myös miksi tekee niinkuin tekee.

Toivoisin useamman terveydenhuollon ammattilaisen tekevän samoin. ”

 

”Kivuton käsittely, osaava kaveri ja homman painopiste sillä, että asiakas hyötyy.”

 

Scroll to top