Osteopaatti Helsinki

 

Hei! Olen Jouni Arffman, osteopaatti ja fysioterapeutti.  Olen työskennellyt vuodesta 2006 asti tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa ja kohdannut monenlaisia ihmisiä ja tilanteita, joissa osteopaattinen hoito on tuonut avun. Sen rauhallinen rytmi ja rentouttavat otteet ovat omiaan tukemaan kehomme itsesäätelyä: lihakset rentoutuvat, nivelten liikkuvuus helpottuu, verenkierto elpyy kudoksissa ja kipukin hellittää.

Yleisimmin vastaanotollani vieraillaan erilaisten niskakipujen, selkäkipujen, hartiasärkyjen, lonkkakipujen ja muiden elämää kurjistavien vaivojen vuoksi. Kivuliaiden ongelmien lisäksi tyypillisiä syitä käydä vastaanotollani on stressi ja rentoutumisen vaikeus: kun elimistö käy kierroksilla eikä osaa löytää enää tasapainoa.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni selvittämään ja hoitamaan kipuongelmaasi taikka ihan vain rentoutumaan ja nauttimaan osteopaattisesta käsittelystä. Vastaanottoni toimii korona-aikana normaalisti hyviä hygieniakäytäntöjä noudattaen. Lisätietoja minusta löydät täältä.

 

Osteopaatti Helsinki

Hämeentie 155

Ajanvaraus

Varaa aika kätevästi netissä

Yhteystiedot

Hämeentie 155, C porras, 6. kerros

Hinnasto

Hinnasto ja palvelukuvaus

Suosituksia

 

”Mies tietää mitä tekee, kertoo mitä tekee ja kertoo myös miksi tekee niinkuin tekee.

Toivoisin useamman terveydenhuollon ammattilaisen tekevän samoin. ”

 

”Kivuton käsittely, osaava kaveri ja homman painopiste sillä, että asiakas hyötyy.”

 

Scroll to top