Osteopaatti Helsinki

 

 

Tervetuloa sivuilleni!

Olen osteopaatti ja fysioterapeutti Jouni Arffman. Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2006 ja olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa yli 16 vuotta. Osteopaattina olen toiminut yli 10 vuotta valmistuttuani vuonna 2012. Lisäksi olen toiminut vuodesta 2016 vastaanottotyöni rinnalla alani opetustehtävissä. Tällä hetkellä suoritan edellä mainittujen töideni lisäksi Terveyden edistämisen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, joka valmistuu keväällä 2023.

Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan ja kiputilojen käsillä suoritettavaan tutkimiseen ja hoitamiseen erikoistunut terveydenhuollon ala. Fysioterapian keskeisintä osaamisaluetta on terveyden ja toimintakyyvn säilyttäminen ja edistäminen ohjatun harjoittelun keinoin. Yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden joka on vertaansa vailla. Yleisimpiä osteopaatille tai fysioterapeutille hakeutumisen syitä ovat niskakipu, hartiaseudun särky, alaselkäkipu sekä olkapään, lonkan ja polven ongelmat.

Vastanotoltani saat avun kipuun, jännitykseen ja jäykkyyteen. Osteopaattisen hoidon yhteydessä käsittelyä saavat niin nivelet ja lihakset kuin hermokudoskin. Hoidon jälkeen olosi on kevyempi, vapaampi, rennompi ja voit tuntea veren kiertävän. Hoito soveltuu myös herkemmille, sillä kivun ja toiminnan häriöiden hoitaminen ei ole voimalaji. Toimiva vuorovaikutus ja terapeutin mukautumiskyky ovat siinä paljon tärkeämpiä. Käyntisi yhteydessä saat myös halutessasi ohjausta ja neuvontaa sekä toipumistasi edistäviä harjoituksia.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni selvittämään ja hoitamaan kipuongelmaasi taikka ihan vain rentoutumaan ja nauttimaan osteopaattisesta käsittelystä.

Lisätietoja minusta löydät profiilistani ja ajatusmaailmani aukeaa blogissani.

Osteopaatti Helsinki

Hämeentie 155

Ajanvaraus

Varaa aika kätevästi netissä

Yhteystiedot

Hämeentie 155, C porras, 6. kerros

Hinnasto

Hinnasto ja palvelukuvaus

Suosituksia

 

”Mies tietää mitä tekee, kertoo mitä tekee ja kertoo myös miksi tekee niinkuin tekee.

Toivoisin useamman terveydenhuollon ammattilaisen tekevän samoin.”

 

”Kivuton käsittely, osaava kaveri ja homman painopiste sillä, että asiakas hyötyy.”

 

 

Scroll to top