Osteopaatti Helsinki

 

 

Tervehdys!

Olen osteopaatti ja fysioterapeutti Jouni Arffman. Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2006 ja olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa yli 16 vuotta. Osteopaattina olen toiminut yli 10 vuotta valmistuttuani vuonna 2012. Lisäksi olen toiminut vuodesta 2016 alani opetustehtävissä vastaanottotyöni rinnalla. Lisätietoja minusta löydät profiilistani ja ajatusmaailmani aukeaa blogistani.

Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan ja kiputilojen käsillä suoritettavaan tutkimiseen ja hoitamiseen erikoistunut terveydenhuollon ala. Fysioterapian keskeisintä osaamisaluetta on terveyden ja toimintakyyvn säilyttäminen ja edistäminen ohjatun harjoittelun keinoin. Yhdessä ne muodostavat toisiaan erinomaisesti täydentävän kokonaisuuden. Yleisimpiä osteopaatille tai fysioterapeutille hakeutumisen syitä ovat niskakipu, hartiaseudun särky, alaselkäkipu sekä olkapään, lonkan ja polven ongelmat. Muita aiheita hoidolle ovat mm. ylivirittyneisyys ja rentoutumisen vaikeudet.

Osteopaattisen työskentelyni rungon muodostaa osteopatialle ominainen mobilisoiva pehmytkudoskäsittely, jossa nivelen toimintaa rajoittavat lihakset käsitellään samanaikaisesti nivelelle käsin tuottettua liikettä hyödyntäen. Tähän yhdistän paikallaan tehtäviä hermoston toimintaa rauhoittavia pinnallisten kudosten käsittelyitä, joilla voidaan toisinaan saavuttaa jopa syvempi kudosten rentoutuminen kuin lihakselle tuotetun paineen tai nivelen liikkeen avulla. Niillä voidaan myös tarvittaessa korvata muunlainen käsittely, kun esimerkiksi hieronta tai mobilisaatio tuntuu liian kivuliaalta tai ei johda toivottuun tulokseen. Vuosien varrella nämä lähestymistavat ovatkin osoittautuneet erittäin toimiviksi kivun ja liikerajoituksen hoidossa.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni selvittämään ja hoitamaan kipuongelmaasi taikka ihan vain rentoutumaan ja nauttimaan osteopaattisesta käsittelystä. Halutessasi voit varata ajan fysioterapiaan saadaksesi ohjausta ja neuvontaa sekä toipumistasi edistäviä fysioterapeuttisia harjoituksia.

Tervetuloa vastaanotolleni!

 

Osteopaatti Helsinki

Hämeentie 155

Ajanvaraus

Varaa aika kätevästi netissä

Yhteystiedot

Hämeentie 155, C porras, 6. kerros

Hinnasto

Hinnasto ja palvelukuvaus

Kartta: © OpenStreetMap contributors

Scroll to top