Osteopaatti Helsinki

 

Tervehdys!

Päädyit tänne todennäköisesti siksi, että sinuun sattuu ja liikkuminen on jotenkin muuttunut vaikeaksi. Luultavasti etsit nimenomaan osteopaattia kuultuasi hyvää meistä tai käytyäsi jo osteopaatilla joskus aikaisemmin. Olet tullut oikeaan paikkaan: olen osteopaatti ja fysioterapeutti Jouni Arffman, mukava kun löysit sivuilleni!

Olen tehnyt töitä tuki- ja liikuntaelinongelmien kanssa reippaat 17 vuotta, joista viimeiset seitsemän vuotta olen ehtinyt toimimaan myös alani korkeakouluopettajana. Lisätietoja meikäläisestä löydät Profiilista ja ajatusmaailma aukeaa lisää Blogista

Osteopatiassa niveltesi ja lihastesi toimintaa tutkitaan ihan käsin testaamalla. Tarkoituksena on tarkastella liikkumisen ja kivun välistä yhteyttä: kuinka kipu reagoi erilaisiin liikkeisiin ja kudosten paineluun. Havaittuja jännityksiä, jäykkyyksiä ja arkuuksia myös sitten hoidetaan erilaisten käsittelyiden avulla. Osteopaattinen hoito on varsin mukava tapa vähentää kipua, lisätä rentoutta kehoon ja edistää omaa hyvinvointia.

Fysioterapiassa terveyttä ja toimintakykyä edistetään ohjatun harjoittelun kautta. Siinä tarkastellaan liikkumistasi ja miten esimerkiksi kipu tai jäykkyys sitä häiritsee. Sitten suunnitellaan harjoituksia, joita tehdään jonkin aikaa itsenäisesti ja joita jatkovisiiteillä sitten päivitetään. Pointtina on kehittää sitä liikkumista mukavampaan suuntaan. Eikä ole ollenkaan huono juttu, jos siitä sitten innostuu liikkumaan vähän enemmänkin.

Yhdessä nämä toimenkuvat muodostaa toisiaan aika erinomaisesti täydentävän kokonaisuuden. Yleisimpiä osteopaatille tai fysioterapeutille hakeutumisen syitä ovat perinteisesti ollet muun muassa:

  • niskakipu
  • hartiaseudun säryt
  • alaselkäkipu
  • olkapään ongelmat
  • lonkan vaivat
  • polven kivut

Nykyisin näiden rinnalle ovat selvästi enenevissä määrin tulleet myös yleinen ylivirittyneisyys ja rentoutumisen vaikeudet. Se on maailman meno ja elämisen tapa nykyisin vähän semmoinen. Jos kaipaat apua edellä mainittuihin niin näihinkin on olemassa hyviä rauhoittavia osteopaattisia lähestymistapoja sekä erilaisia fysioterapeuttisia rentoutumis- ja hengitysharjoituksia.

Kaivatessasi siis ennen kaikkea käsin tehtävää hoitoa, kannattaa varata aika osteopatiaan, jossa pidän ohjauksen enemmän vinkkien ja yksittäisten neuvojen tasolla. Sitten kun olet itse valmis katsomaan yhdessä itsellesi sopivaa kuntouttavaa treeniä, voit varata aikaa fysioterapiaan, niin jumpataan siinä sitten vähän enemmän. Lisätietoja palveluista löydät Hinnastosta.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

 

Osteopaatti Helsinki

Hämeentie 155

Ajanvaraus

Varaa aika kätevästi netissä

Yhteystiedot

Hämeentie 155, C porras, 6. kerros

Hinnasto

Hinnasto ja palvelukuvaus

Kartta: © OpenStreetMap contributors

Scroll to top