Osteopatia Arabianranta

Yhteystiedot vastaanotolle

Osteopatiavastaanottoni sijaitsee Arabianrannassa, Hämeentie 155:ssä, Annalan huvilaa vastapäätä. Linja-autot 71, 55 ja 506 pysähtyvät aivan viereen. Koskelan varikolta pääset vastaanotolle kulkemalla Annalan puiston läpi. Autolle löytyy ilmaisia 2 tunnin parkkipaikkoja rakennuksen ympäriltä ja lähikaduilta. Pihassa on ainoastaan 30 minuutin pysäköintiin tarkoitettuja paikkoja.

Vastanottoni osoite on:

Hämeentie 155, C-porras, 6. kerros 00560 Helsinki

Varaa aika

Ajanvaraukset toistaiseksi vain sähköisesti tai vastaanottokäynnin yhteydessä. Yhteydenottopyynnöt mielellään tekstiviestitse numeroon 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin).


Opiskelijat: en ota tällä hetkellä opiskelijoita harjoitteluun tai observoimaan. Arvostan suuresti kiinnostustanne ja kaikkia heitä, jotka mahdollistavat harjoittelunne toteutumisen. Itselläni ei kuitenkaan valitettavasti ole mahdollisuutta tähän juuri nyt.

Esteettömyys: kulku vastaanotolle on apuvälineiden avulla liikkuville valitettavan hankala. Henkilöhissille johtaa kuuden askelman jyrkähköt portaat, ja tavarahissinkin ovet ovat raskaat. Erityisesti pyörätuolin käyttäjille rakennus on vaikeakulkuinen. Palautetta rakennuksen esteettömyydestä voi antaa isännöitsijälle: Arabia155

Scroll to top