Osteopatia Arabianranta

Yhteystiedot vastaanotolle

Osteopatiavastaanottoni sijaitsee Arabianrannassa, Hämeentie 155:ssä, Annalan huvilaa vastapäätä. Linja-autot 71, 55 ja 506 pysähtyvät aivan viereen. Koskelan varikolta pääset vastaanotolle kulkemalla Annalan puiston läpi. Autolle löytyy ilmaisia 2 tunnin parkkipaikkoja rakennuksen ympäriltä ja lähikaduilta. Pihassa on ainoastaan 30 minuutin pysäköintiin tarkoitettuja paikkoja.

Vastanottoni osoite on:

Hämeentie 155, C-porras, 6. kerros 00560 Helsinki

Toivoisin ajanvarauksia ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta, sillä:

  1. en voi vastata puhelimeen hoidon tai opetustyön aikana
  2. käyttäisin ajanvarauskalenteria joka tapauksessa puhelimellani, jolloin joudun katkaisemaan puhelun ja palaamaan asiaan tarkistettuani kalenterin

Tarvittaessa voit tiedustella vapaita aikoja samalle päivälle vaikkapa tekstiviestitse. Vastaan viestiin mahdollisimman pian. Uusi numeroni on 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin).

Varaa aika

Osteopaatti- ja fysioterapeuttiopiskelijoille tiedoksi: en ota toistaiseksi opiskelijoita harjoitteluun tai observoimaan vastaanotolleni. Arvostan kuitenkin suuresti kiinnostustanne.

Kulku vastaanotolle on apuvälineiden avulla liikkuville valitettavan hankala: pienelle hissille johtaa kuuden askelman jyrkähköt portaat, ja tavarahissin ovet ovat raskaat. Erityisesti pyörätuolin käyttäjille rakennus on vaikeakulkuinen. Palautetta rakennuksen esteettömyydestä voi antaa isännöitsijälle: Arabia155

Scroll to top