Ajanvaraus vastaanotolleni tapahtuu sähköisesti nettiajanvarauksessa tai vastaanottokäynnin yhteydessä, sillä en voi ryhtyä varaamaan aikaa puhelimitse  toisen asiakkaan hoidon aikana. Opettajana en myöskään voi ryhtyä varaamaan aikoja opetuksen aikana. Vapaana olevat ajat näkyvät ajanvarauskalenterissa. Mikäli on herännyt kysyttävää, voit jättää yhteydenottopyynnnön tekstiviestitse; pyrin aina vastaamaan niin pian kuin mahdollista. Saapuneisiin puheluihin en soita takaisin ilman yhteydenottopyyntöä jatkuvien puhelinmyyntisoittojen vuoksi.

Lapsen osteopaattista hoitoa sekä lasten ja nuorten fysioterapiaa varten suosittelen kääntymistä niihin erikoistuneiden ammattilaisten puoleen.

Tarjoan opiskelijoille 10€ alennuksen listahinnoista, alennus lasketaan vastaanotolla. Maksuvälineinä käyvät korttimaksu, käteinen ja ePassi. EazyBreakia, Smartumia tai Endrediä ei voi käyttää osteopatian tai fysioterapian maksamiseen. Lue lisää

 

Varaa aika: 

 

Tehtyäsi nettiajanvarauksen Vello kuittaa varauksen onnistuneeksi ruudulle ilmestyvällä tekstillä. Saat myös varausvahvistuksen sähköpostiisi (tarkista roskapostikansio). Mikäli vahvistusviestiä ei tule, ota yhteyttä 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin). Vahvistusviestin Palaa varaukseen -linkistä pääset siirtämään aikaasi tai perumaan sen.

Mikäli sivuille upotettu ajanvaraus ei näy, voit tehdä varauksen myös Vellon sivujen kautta >

Scroll to top