Hei mainiota, löysit ajanvarausjärjestelmäni! Jos tämä meikäläisen ajanvarauksen kuvio on ennestään tuttu, voit hypätä alas suoraan varaamaan aikaa, niin vältyt turhalta lätinältä.

Ajanvaraus vastaanotolleni tapahtuu sähköisesti nettiajanvarauksessa tai vastaanottokäynnin yhteydessä, sillä en oikein voi ryhtyä varaamaan aikaa puhelimitse toisen asiakkaan hoidon aikana. Opettajana en myöskään voi ryhtyä varaamaan aikoja kesken opetuksen, enkä toisaalta silloinkaan, kun olen itse opiskeluhommissa. Arvostan ymmärrystänne!

Varattavissa olevat ajat näkyvät ajanvarauskalenterissa, joka näkyy tuossa alempana. Mikäli sivuille upotettu ajanvaraus ei näy, voit tehdä varauksen myös Vellon sivujen kautta >

Aika kannattaa napsia ajoissa itselle ja vaikka sitten perua jos ei pääsekään tulemaan. Mikäli on herännyt kysyttävää, voit jättää yhteydenottopyynnnön tekstiviestitse; pyrin aina vastaamaan niin pian kuin mahdollista, mutta siihen voi mennä hetki. Saapuneisiin puheluihin en soita takaisin sitten ollenkaan ilman erillistä yhteydenottopyyntöä. Tämä ihan jatkuvien puhelinmyynti- ja huijaussoittojen vuoksi. Tiedätte varmasti mistä puhun.

Vauvan ja lapsen osteopaattista hoitoa sekä lasten ja nuorten fysioterapiaa varten suosittelen ehdottomasti kääntymistä asiaan erikoistuneiden ammattilaisten puoleen. Erityisen tärkeää erikoistuneelle ammattilaiselle meneminen on silloin, kun lapsi tai nuori urheilee tavoitteellisesti. Nämä ammattilaiset ovat satsanneet urakehityksessään justiinsa siihen asiaan ja lapsellehan halutaan tietysti aina parasta mitä saa. Vaikka hintani olisi matalampi ja vastaanottoni lähempänä, vie lapsesi erikoisosaajalle.

Tarjoan opiskelijoille 10€ alennuksen listahinnoista, alennus lasketaan vastaanotolla. Maksuvälineinä käyvät korttimaksu, käteinen ja ePassi. EazyBreakia, Smartumia tai Edenrediä ei voi niiden itsensä tiedoksi annon mukaan käyttää osteopatian tai fysioterapian maksamiseen: Lue lisää. Kela-korvaus yksityisten palveluntarjoajien fysioterapiasta on poistunut käytöstä 1.1.2023 alkaen.

Vietän kesälomaa 20.6.2024 – 21.7.2024. Varattavissa olevat ajat näkyvät ajanvarauskalenterissa Vellossa. Toivotan kaikille oikein hyvää ja virkistävää kesää!

 

Varaa aika: 

 

Tehtyäsi nettiajanvarauksen Vello kuittaa varauksen onnistuneeksi ruudulle ilmestyvällä tekstillä. Saat myös varausvahvistuksen sähköpostiisi (tarkista roskapostikansio). Mikäli vahvistusviestiä ei tule, ota yhteyttä 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin). Vahvistusviestin Palaa varaukseen -linkistä pääset siirtämään aikaasi tai perumaan sen.

 

Scroll to top