Nettiajanvaraus

Tervetuloa ajanvaraukseen!

Toivoisin ajanvarauksia ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta, sillä:

  1. en voi vastata puhelimeen hoidon tai opetustyön aikana
  2. käyttäisin ajanvarauskalenteria joka tapauksessa puhelimellani, jolloin joudun katkaisemaan puhelun ja palaamaan asiaan tarkistettuani kalenterin

Niinpä puhelimitse ajan varaaminen on aika hankalaa ja monivaiheista. Tarvittaessa voit tiedustella aikoja myös tekstiviestitse. Vastaan viestiin mahdollisimman pian. 

Tehtyäsi nettiajanvarauksen Vello kuittaa varauksen onnistuneeksi ruudulle ilmestyvällä tekstillä. Saat myös varausvahvistuksen sähköpostiisi (tarkista roskapostikansio). Mikäli vahvistusviestiä ei tule, ota yhteyttä 044 0990114 (ei puhelinmyyntiin). Vahvistusviestin Palaa varaukseen -linkistä pääset siirtämään aikaasi tai perumaan sen.

Pidempää aikaa kannattaa harkita, jos vaivasi on vaikea tai toivot useamman vaivan hoitoa. Opiskelijoille 10€ alennus listahinnoista, alennus lasketaan vastaanotolla.

Viranomaissuositusten hengessä olen sulkenut vastaanottoni toistaiseksi. Seuraathan ilmoituksiani sekä täällä että Facebookissa. Kun toiminnan jatkaminen tulee taas mahdoliseksi, varattavissa olevat ajat tulevat näkymään nettiajanvarauspalvelussa.

Varaa aika: 

Voit myös tehdä varauksen Vellon sivujen kautta >

Scroll to top