Palvelukuvaus

Ensimmäisellä käynnilläsi keskustelemme aluksi hoitoon tulosi syystä ja tavoitteistasi. Jos hoidon aiheena on lähinnä rentoutuminen ja stressistä palautuminen, voidaan manuaaliseen käsittelyyn edetä melko nopeastikin. Hoidon jälkeen voit halutessasi saada vinkkejä vaikkapa rentoutumisen harjoittelemiseen, tai muuhun toivomaasi asiaan.

Kun vastaanottokäynnin syynä on pitkään jatkunut kipu, on asioiden läpi käymiseen hyvä käyttää aikaa. Sinun on tärkeää tulla kuulluksi ja ymmärretyksi, minun puolestani on muodostettava käsitys tilanteestasi. Näin voimme etsiä siihen yhdessä ratkaisuja. Jos sinulla on tulostettuja lääkärinlausuntoja tai röntgen-, magneetti- tai ultraäänikuvia, voit tuoda ne vastaanotolle.

Keskustelun jälkeen katsomme miten pystyt kehoasi käyttämään ja miten kipu siihen vaikuttaa. On hyvä selvittää, miten kipu käyttäytyy liikkeessä ja rasituksessa. Tarvittaessa tehdään joitakin testejä kliinisen kuvan tarkentamiseksi. Joissakin tapauksissa testejä on tehtävä useampia, siitäkin syystä käyntiin on hyvä varata aikaa.

Manuaalinen hoito on kehoasi kunnioittavaa ja itsessään mahdollisimman kivutonta. Hoitokäynnille kannattaa valita alusvaatteet, joissa sinun on mukava ja luonteva olla. Hoidossa tuetaan ja hyödynnetään elimistösi omia säätelymekanismeja kivuttoman toiminnan palauttamiseksi. Voimaa käytetään vain sen verran kuin tarvitsee. Käsittely saa toki tuntua, mutta mikäli se tekee kipeää tai tuntuu epämiellyttävältä mistä tahansa syystä, toivon sinun kertovan minulle siitä.

Käsittely vaikuttaa usein varsin nopeasti, rentoutumisreaktio tuntuu yleensä jo hoidon aikana. Usein kipu hellittää ja liike vapautuu jo vastaanotolla, toisinaan muutaman seuraavan päivän kuluessa hoidosta. Tyypillisesti viikon päästä hoidosta vointi on selvästi parempi. Käyntiesi yhteydessä saat myös ohjauksen itsehoitoon, jolla ylläpidät saavutettuja hyötyjä ja edistät toipumistasi myös pitkällä aikavälillä. Suositeltavien käyntikertojen pituus ja määrä riippuu tilanteestasi sekä tavoitteistasi.

 

Hinnasto

Osteopatia 60 min: 70€

Osteopatia 90 min: 95€

Fysioterapia 60 min: 70€

Fysioterapia 90 min: 95€

Maksutapoina käyvät korttimaksu, käteinen sekä lasku. Opiskelijoille -10€ alennus listahinnoista.

 

Scroll to top