Osteopaatti Helsinki

Fiksuja ratkaisuja kipuun ja jumiin

Varaa aika

Osteopaatti Helsinki

Fiksuja ratkaisuja kipuun ja jumiin

Varaa aika
Kokokeho.com

Osteopaatti Helsinki

Tervetuloa!

Kohtaan työssäni paljon ihmisiä, jotka hakevat apua pitkään jatkuneen tai usein toistuvan kivun vuoksi. Kipu häiritsee liikkumista, tekemistä, harrastamista, ja ylipäätään elämistä. Se huolettaa eikä omaan kroppaan oikein luoteta enää. He haluavat tietää mistä on kysymys, mitä on tehtävissä, kuka voi auttaa ja miten kannattaisi itse toimia. Toisinaan taas apua haetaan ihan vaan jaksamiseen: arki on stressaavaa, keho ja mieli väsyvät, eikä rentoutuminen ole enää itsesäänselvyys. Osteopaattisia käsittelymetodeja ja fysioterapeuttisia harjoituksia hyödyntämällä voidaan kipu selättää ja saada taas uusi ote elämästä. 

Ota askel kohti parempaa vointia ja varaa aika hoitoon!

Kipu on aina totta

Kivun syyt voivat olla moninaiset. Aina kyse ei ole kudosvauriosta. Vaikka selvää rakenteellista syytä ei voitaisikaan osoittaa, kipu on silti todellista

0 %
ajasta.

Kipu ei näy kuvissa

Kulumamuutokset ovat osa normaalia elämää. Niitä esiintyy yleisesti myös kivuttomilla henkilöillä. Ei siis pidä ajatella elämän olevan ohi, ja kivun olevan väistämätöntä tulevaisuutta pelkän kuvan perusteella.

Kivuttomilla yli 60-vuotiailla
Fasettikulumaa 100%
Välilevyn pullistumia 80%
Välilevytyriä 40%

Milloin kipua kannattaa hoitaa?

Kun olet juuri loukannut itsesi, kipu seurailee luontaista paranemista ja rauhoittuu itsestään. Jos kipu pitkittyy, tai se uusii toistuvasti, apua kannattaa hakea ammattilaiselta.

Osteopaatti on kivunhoidon ammattilainen

Osteopatia on kehon toiminnan häiriöihin erikoistunut terveydenhuollon ala. Osteopaatin erityisosaamista on käsin tehtävä tutkiminen ja hoito.

Fysioterapeutti auttaa toipumaan

Fysioterapian keskeisenä osaamisalueena on toimintakyky ja liikkuminen. Fysioterapeutin erikoisalaa on toipumista edistävä harjoittelu.

Tietoa minusta

Olen koulutukseltani osteopaatti sekä fysioterapeutti. Vastaanottotyöni lisäksi olen työskennellyt myös opettajana osteopatian koulutusohjelmassa.

Suosituksia

"Mies tietää mitä tekee, kertoo mitä tekee ja kertoo myös miksi tekee niinkuin tekee. 5/5, toivoisin useamman terveydenhuollon ammattilaisen tekevän samoin. Viikkoja vaivannut iskiaskipu poistui käsittelyn seurauksena."
Tulkki 39v
"Kivuton käsittely, osaava kaveri ja homman painopiste sillä, että asiakas hyötyy."
Fysioterapeutti 35v

Otteita blogista

Sanavalinnoilla on merkitystä

Aikaisemmissa kirjoituksissani olen käsitellyt manuaalisissa terapioissa käytettävien termien ongelmallisuutta. Mutta voiko niistä olla konkreettista haittaa? The Journal of Neurosciencessa julkaistussa tutkimuksessa koehenkilöille uskoteltiin, että heidän käsivarrelleen levitettäisiin sekä kivulle herkistävää kapsaisiinivoidetta…

Somaattinen dysfunktio

  Edellinen kirjoitukseni koski Suomessa yleistä tapaa puhua selän kipujumista ”lukkona”. Muualla maailmassa tavataan puhua nikaman dysfunktiosta eli toiminnan häiriöstä. Yhtä kaikki näillä tarkoitetaan tilannetta, jossa ihminen kokee äkillisen kivun selässään, eikä…

Kuuluisiko hoidon olla kivuliasta?

Moni on tottunut ajattelemaan, että manuaalisen hoidon täytyy tuntua kivuliaalta jotta se auttaa. Vähän niinkuin lääkkeen pitää maistua pahalta, tai se ei ole oikeasti lääkettä. Kivun ja manuaalisen terapian vaikutusmekanismit…